Poslovno svetovanje | Pravni SOS

Poslovno svetovanje v omrežju pravnih, davčnih in finančnih strokovnjakov

Združujemo pravne, davčne in finančne strokovnjake, zato vam lahko na enem mestu ponudimo rešitev za večje projekte, tako s področja prestrukturiranja družb, statusnega preoblikovanja, poslovnega načrtovanja, prenosa podjetja kot tudi s področja združitev in prevzemov.

V okviru mobilne pisarne nudimo zlasti pravne in davčne storitve za podjetja, ki ne zaposlujejo pravnike, poleg tega pa nudimo podjetjem tudi enkratne storitve kot npr. pripravo posameznih pravilnikov, pogodb, rešujemo delovno pravna vprašanja, davčna vprašanja in še mnogo več.

Podrobneje vam predstavljamo posamezna področja našega poslovnega svetovanja, nosilci katerih so zanje specializirani pravni, davčni in finančni strokovnjaki.

Kontaktirajte nas in naredite prvi korak k rešitvi.

MOBILNA PISARNA

Pravni, davčni in finančni strokovnjak ponujajo celovito storitev poslovnega svetovanja za manjša ali srednje velika podjetja v okviru mobilne pisarne, ki nudi storitev na daljavo ali v vaši pisarni. Namenjena je zlasti vsem, ki za potrebe projektnega dela, potrebujete multidisciplinarno znanje. Izkoristite znanje in pridobite prednost pred konkurenco. Potrebujete pomoč pri pripravi pogodb, kadrovanju, odpovedi delovnega razmerja, pri varstvu osebnih podatkov, davčnem obračunu in še mnogo več od tega vam nudimo v okviru naše mobilne pisarne.

Preberi več

PRESTRUKTURIRANJE PODJETJA

Potrebujete pomoč pri prestrukturiranju podjetja in iščete ekipo strokovnjakov, ki bo sposobna analizirati obstoječe stanje podjetja in vam ponuditi rešitev za preživetje in dolgoročno rast podjetja. Podjetjem nudimo celovito poslovno svetovanje, ki vključuje tudi pripravo dolgoročne strategije in nadzor nad implementacijo novih poslovnih rešitev.

Preberi več

POSLOVNI NAČRT

Če pričenjate s poslovanjem, širite svojo proizvodnjo ali svoje trge, najemate nove bančne kredite, iščete investitorje ali sami investirate v podjetje ali nov izdelek, vedno vas bo pot vodila do poslovnega načrta, če želite vzpostaviti uspešno poslovanje. Preverite svojo bodočo poslovno uspešnost z našimi finančnimi in davčnimi strokovnjaki, ki imajo poleg ustreznega znanja tudi dolgoročne vodstvene izkušnje.

Preberi več

PRENOS PODJETJA

Družinska podjetja se pogosto soočajo s problemom prenosa s.p. ali prenosom d.o.o. na mlajšega družinskega člana. Tudi kmetje se ubadajo s vprašanjem davčno nevtralnega prenosa na naslednika. Naj vam v tem postopku pomagamo s pravnimi, davčnimi in finančnimi nasveti, ki jih nudimo preko poslovnega svetovanja.

Če se želite statusno preoblikovati, prenesti podjetje na novo družbo ali prevzemno družbo in potrebujete pomoč strokovnjakov, kontaktirajte nas. Postopki so zapleteni in zahtevajo znanje ter previdnost.

Preberi več

ZDRUŽITVE IN PREVZEMI

Ekipa strokovnjakov vam zagotavlja uspešen postopek združitve, prevzema podjetja ali  prodaje podjetja, pri čemer koordinira delo tudi z drugimi strokovnjaki, kot so pooblaščeni ocenjevalci vrednosti nepremičnin in pooblaščeni ocenjevalci vrednosti podjetij. Od skrbnega pregleda poslovanja, analize podjetja, ocene tveganj, ocene vrednosti podjetja, do oblikovanja ustrezne strategije nakupa/prodaje, vam nudimo v okviru našega poslovnega svetovanja.

Preberi več

JAVNI RAZPISI

Pravna, davčna in finančna pomoč je še kako dobrodošla pri pridobivanju ustreznih finančnih spodbud in olajšav, ki jih nudijo različne institucije podjetjem, s ciljem da spodbujajo podjetniško inovativnost, ekološko usmerjenost in regionalno razvitost države. Pripravo razpisne dokumentacije, pripravo poslovnega načrta in druge storitve poslovnega svetovanja vam nudimo z našo ekipo strokovnjakov.

Preberi več